آیت الله هاشمی شاهرودی علائم حیاتی دارد| مردم برای شفای آیت الله دعا کنند
![آیت الله هاشمی شاهرودی علائم حیاتی دارد| مردم برای شفای آیت الله دعا کنند](/files/fa/news/1397/10/3/4694_742.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، پرویز داودی رییس دفتر رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت وگو با خبرنگاران آخرین وضعیت جسمانی آیت الله هاشمی شاهرودی را تشریح کرد.
وی افزود: اطلاع دارید که ایشان با توجه به مریضی که داشتند مدت ها بود که تحت درمان قرار گرفته بودند و در هفته قبل هم به آی سی یو منتقل شدند، در آی سی یو دستگاه های لازم به ایشان متصل شد و در حال حاضر در همین بخش بستری هستند.
رییس دفتر رییس مجمع تشخیص با تأکید بر این که آیت الله هاشمی شاهرودی علایم حیاتی دارند، اظهار داشت: مسائل پزشکی و فشار ایشان با دستگاه ها کنترل می شود و امیدواریم که با عنایت الهی شفای عاجل پیدا کنند.
وی از مردم و مؤمنان خواست که برای سلامتی آیت الله هاشمی شاهرودی دعا کنند.
داودی با بیان این که آیت الله شخصیت و متفکری ممتاز هستند، ادامه داد: ایشان با سابقه های بسیار مهم علمی و اجرایی، سرمایه ای برای نظام هستند و از مردم می خواهیم دعا کنند شفای ایشان هرچه سریعتر حاصل شود./1323/پ202/ق